Geniet van een frisse zomer dankzij een airco van Batisol

Geniet van verkoelende frisheid deze zomer met onze geavanceerde airconditioningsystemen. Onze airco’s combineren topprestaties met comfort, zodat je tijdens de warmste maanden kunt genieten van een perfect geklimatiseerde omgeving.

Kies voor kwaliteit en comfort. Onze hoogwaardige airco’s zorgen niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar verhogen ook het algehele welzijn in je huis.

Profiteer nu van onze zomeractie! Ervaar de verfrissende kracht van onze airconditioningtechnologie en maak je ruimte zomerklaar. Voor een beperkte tijd bieden we deze systemen aan vanaf slechts €1799.

Ontdek de Voordelen van Airconditioning!

Overweeg je een airconditioning of lucht-lucht warmtepomp aan te schaffen? Profiteer nu van aantrekkelijke premies en subsidies op warmtepompen! Naast het creëren van comfortabele temperaturen, bieden deze systemen aanzienlijke besparingen op je energiekosten.

Stap mee in duurzame verwarming en koeling. Kies voor een directe verlaging van je maandelijkse energiekosten en behoud efficiënt de gewenste temperaturen in huis met onze gecertificeerde installateurs.

Vraag Nu Jouw Scherpe Airco-Offerte Aan!

Zoek je een comfortabele en efficiënte koeloplossing voor huis of kantoor?

Ontvang snel een scherpe offerte op maat voor een airconditioning systeem dat aan jouw wensen voldoet. Onze ervaren installateurs staan paraat om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste systeem, aangepast aan jouw behoeften en budget. Vul ons eenvoudige offerteformulier in en ons team neemt direct contact met je op. Zo heb jij in no-time een airconditioning systeem van topkwaliteit dat perfect jou past.

Onze toewijding in 3 pijlers

Kwaliteit

Bij ons geen loze beloften.
Wij ontwikkelen duurzame en energiezuinige ventilatieoplossingen van topklasse die precies aansluiten op jouw behoeften. Ons vakmanschap gaat jaren mee.

Flexibel

Maatwerk is onze standaard.
Wij geloven in open communicatie en voor ons is niets onmogelijk. Voor elke uitdaging bieden wij een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Persoonlijk

Jij staat centraal. Of je nu een project wilt realiseren of een vraag hebt, onze experts staan altijd voor je klaar. Onze passie en kennis zijn geen loze kreten, maar een garantie.

Onze merken en type airco’s

Batisol zet graag zijn hoogwaardige lucht-luchtwarmtepompen in de kijker. Ze zetten duurzame energie om in verwarmde of gekoelde lucht. Met ruim 15 jaar ervaring in de sectoren woningbouw en utiliteit, hebben we ons bewezen als een betrouwbare naam in de branche.

Ons assortiment lucht-luchtwarmtepompen, inclusief Single Split systemen, Multi Split systemen en uitgebreide VRF-systemen, biedt oplossingen voor diverse omgevingen zoals woningen, kantoren, winkels, restaurants en hotels.

We werken vooral met Daikin, Haier en Samasung. Andere merken zijn op aanvraag.

1 Step 1
DienstKeuze tussen één of meerdere diensten
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Snel offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar informatie of wil je graag een prijsopgave ontvangen voor jouw project?

Vul dan het formulier hieronder in en één van onze teamleden zal binnenkort contact opnemen, geheel vrijblijvend.

Ontdek de kracht van rendabele, duurzame warmte en energie

Download ons ebook en leer hoe Batisol jou helpt besparen met zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Rendabiliteit als vak, service als troef – samen gaan we voor een groenere toekomst!

Wat klanten over ons zeggen:

Philip Krikilion
Philip Krikilion
2024-03-14
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met het werk dat Batisol heeft geleverd bij het installeren van mijn zonnepanelen. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project, was hun professionaliteit en toewijding ongeëvenaard. Het team van Batisol was zeer deskundig en vriendelijk. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en gaven me waardevol advies over het beste type zonnepanelen voor mijn behoeften. De installatie zelf verliep vlekkeloos en efficiënt. Het was duidelijk dat ze echt wisten wat ze deden. Ik zou Batisol ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en een uitstekende service. Bedankt, Batisol, voor het geweldige werk!
Dirk Libotton
Dirk Libotton
2023-10-11
zeer goede firma, tevreden over de plaatsing en de service en de goede nazorg.
Steven De Bruyn
Steven De Bruyn
2023-08-30
Top firma met top advies. Al tweemaal zonnepanelen laten installeren door deze firma. Iedere keer weer zeer tevreden. Zoek niet verder voor een top installateur
Jan Vanderroost
Jan Vanderroost
2023-08-23
belangrijk communicatieprobleem binnen bedrijf. Problemen worden wel opgelost.
Brecht Laukens
Brecht Laukens
2023-05-26
Zeer goed en oprecht advies over problemen met omvormer. Snelle reactie op mails.
Paul Van Bladel
Paul Van Bladel
2023-04-08
Erg betrouwbare firma. Maken heldere afspraken en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ook de administratieve afhandeling door Els is van de bovenste plank. De kempenzonen die een soort van vertikaal ballet uitvoeren op uw dak gaan erg zorgvuldig te werk en zijn de hartelijkheid zelve. Laat batisol zeker een offerte maken als u zonnepanelen en batterijen overweegt. Erg fijne mensen, professioneel en betrouwbaar. Ik wou dat ik dat van mijn bank kon zeggen.
Wouter Vertongen
Wouter Vertongen
2023-01-08
Topfirma! Deze firma heeft nu bijna 10 j geleden mijn zonnepanelen gelegd. Correct,altijd goede uitleg, papierwerk was tip top,zelfs de envelop om de aanvraag in te dienen bij de netwerkbeheerder was voorzien van een postzegel 😅 Tim reageert altijd op mails , telefoon,... Tot op heden geen enkel probleem gehad aan installatie.
baris
baris
2022-10-18
Top, reliable and honest service! I see very often roofs that are covered with lots of panels. To us, a family of five, after studying the level of our energy consumption, they suggested to get only 10 panels. More would not be necessary they said and they were right.
Guy Coussement
Guy Coussement
2022-09-03
Vandaag mailtje gestuurd naar Tim met de melding dat de verbinding tussen omvormer en app niet meer werkte. Groot was mijn verbazing toen ik op deze zaterdag onmiddellijk antwoord kreeg met 3 zaken om te checken. En ja, één van de tips was de goede. Probleem opgelost dank zij uitstekende service van Tim!
Erwin Corremans - Dúo de cantantes Win & Syl
Erwin Corremans - Dúo de cantantes Win & Syl
2021-12-12
Zeer klantvriendelijk! Uitstekende dienst na verkoop. Zonnepanelen werken al sinds 2011 optimaal. En belangrijk steeds bereikbaar ! Als je een betrouwbare installateur zoekt, niet meer twijfelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Veel gestelde vragen

Wat te doen bij elektriciteitswerken in de straat?

Bij elektriciteitswerken in de straat is het ten zeerste aan te raden je PV installatie af te koppelen van het net. Dit doe je door:

1. De zekering gemarkeerd met PV in de zekeringkast uit te zetten.
2. De omvormer afzetten. Dit doe je door middel van de schakelaar onderaan de omvormer op ‘0’ of ‘OFF’ te zetten.

Het spreekt voor zich dat je tijdens die periode geen opbrengsten zal hebben van de zonnepanelen en dus elektriciteit via het net zal gebruiken. Zodra de werken in de straat ten einde zijn, dien je het proces omgekeerd te herhalen, en zal de omvormer terug opstarten bij voldoende daglicht.

Is aanvragen van een digitale meter gratis?

Vanaf heden (1/1/2023)  is het aanvragen van digitale meter altijd gratis.

Waarom kiezen voor een laadpaal?

Gevaar stopcontact

Ondanks dat je denkt een veilig, geaard en misschien wel spatwaterdicht stopcontact te hebben is deze alleen bedoeld voor korte belasting op hoog vermogen door een elektrisch apparaat met maximaal 10 ampère. Een elektrische auto kun je ook op 10 ampère laden maar dan is er geen sprake meer van een korte belasting op hoog vermogen, want alleen al een plug-in hybride auto heeft zo’n 5 tot 7 uur nodig om volledig te kunnen worden opgeladen.

Door de constante belasting van het stopcontact ontstaat er zoveel warmte dat dit kan leiden tot doorbranden zonder dat de zekeringen daarop ingrijpen. Dit kan niet alleen leiden tot doorbranden maar ook tot erger, en omdat de meeste mensen hun auto thuis en ’s nachts opladen wil je er toch niet aan denken wat er nog meer kan gebeuren. Steeds meer verzekeringen stellen overigens al voorwaarden bij een woonhuisverzekering zoals het gebruik van een oplaadstation bij het laden van een elektrische auto. Bovendien staat er, in tegenstelling tot een stopcontact, geen spanning op een laadstation. De spanning wordt pas ingeschakeld zodra stekker goed in de lader is gestoken en de auto daar vervolgens om vraagt. Ook hiermee een extra veiligheidsrisico weggenomen.

Langzaam laden:
Laden met een gewoon stopcontact gaat bovendien langzaam, wel 60%. Om zoveel mogelijk profijt te halen uit je elektrische auto is het van belang dat deze zo snel mogelijk wordt geladen. Hoe sneller je kunt laden hoe meer je kunt profiteren van een volle accu. En, een volle accu betekend meer elektrische kilometers dus goedkoper en milieuvriendelijker van A naar B. Bovendien zijn er steeds meer auto’s die op meer dan 16 Amp. kunnen laden  Als er genoeg vermogen is op een locatie kan het station met meer vermogen dus nog sneller laden.

Mijn omvormer valt uit op zonnige dagen. Wat kan de oorzaak zijn?

Beveiliging tegen spanningsstijging
Als de spanning 253V wordt in het net, dan dient de omvormer te stoppen om het net te beschermen. De installatie begint dan terug te werken als de spanning gedaald is.
Er is niets mis met de installatie maar ze moet stoppen op 253V waardoor je wel opbrengst verlies hebt. Het is een probleem van het net in jou straat.
Het is aan uw netbeheerder om de spanning in de straat te verlagen zodat de omvormer niet meer in wacht gaat. Ze kunnen dit doen door de transfo lager te zetten.
Je dient contact op te nemen met uw netbeheerder.