isolatie

Verlaag uw energiefactuur drastisch en verhoog uw comfort!

Isoleren werd vroeger beschouwd als een luxe. Veel oudere woningen zijn daarom niet of onvoldoende geïsoleerd.
Om hoge energiefacturen te vermijden en te voldoen aan de hedendaagse comforteisen, is na-isolatie een verstandige stap!

BATISOL verzorgt als geregistreerde ATG-aannemer het na-isoleren van uw niet-geïsoleerde spouwmuren of dak en zolder.
BATISOL gebruikt Supafil-glaswolvlokken van Knauf voor de na-isolatie van spouwmuren. Inblaaswol isoleert beter én is gezonder dan andere chemische isolatiematerialen.

Met een goede en professionel uitgevoerde spouwmuurisolatie kunt u meteen tot 26% besparen op uw energiefactuur en verdien uw investering terug in ongeveer 4 jaar!

Contacteer BATISOL voor een persoonlijk vrijblijvend advies en gesprek met een van onze energie adviseurs.

 

Spouwmuur Isolatie

bekijk detail

Dakisolatie

bekijk detail

werkwijze

1

VOORSTUDIE

Onze Batisol energie adviseurs komen vrijblijvend bij u langs en stellen een gratis diagnose op van uw spouw- of dakruimte.

Ze bekijken o.a. of uw spouwmuur geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie, immers is niet elke spouwruimte geschikt!

Nadat ze een grondig beeld hebben van uw project, bepalen onze Batisol energie adviseurs de oppervlakte van de verschillende te isoleren muren of dakoppervlakten.

2

INSTALLATIE

Bij een dakisolatie wordt het dak eerst afgemaakt met een folie, hierdoor blijven alle glaswolvlokken op zijn plaats. Voor de isolatie van een spouwruimte worden in de voegen van uw buitenmuur kleine gaatjes geboord. Deze gaatjes worden geboord volgens een vastgesteld patroon zodat een optimale vulling wordt bekomen.

Vervolgens wordt de Supafil isolatie ingeblazen achter de folie (bij dakisolatie) en in de verschillende gaatjes (bij spouwmuur isolatie).

De folie wordt dicht afgewerkt en alle gaatjes worden netjes terug dicht gemaakt.Hierbij wordt de kleur van het nieuwe voegwerk afgestemd op de bestaande kleur van uw voegen.

Als laatste stap wordt al het gemaakte afval netjes verzameld, opgeruimd en afgevoerd.

3

NAVERKOOPDIENST

Ook bij spouwmuurisolatie maakt Batisol zich sterke naverkoopdienst.
Onze naverkoopdienst zal alle nodige informatie verzamelen om uw dossier te vervolledigen.
Enkel met een volledig dossier wordt uw premie aanvraag aanvaard!

Contacteer BATISOL voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte!

Batterij-systemen zit ook in ons gamma.

 

referenties