Aanbod zonnepanelen

Wil je voorkomen dat je bedrijf achterblijft? Vanaf 2025 kan het verplicht zijn zonnepanelen te installeren. Waarom wachten? Ontdek nu hoe je jouw bedrijf vooruit helpt met duurzame energie. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies op maat!

Wordt Zonnepanelen-Ready vóór 2025!

Is jouw bedrijf voorbereid op de nieuwe verplichting van de Vlaamse overheid? Vanaf 2025 moeten bedrijven met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 1 GWh een minimumaandeel aan zonnepanelen installeren. Wacht niet af – ontdek nu hoe je jouw bedrijf in lijn brengt met deze regelgeving.

Neem direct contact op voor een advies op maat!

Deadlines en Aftoppingsmaatregelen

De verplichting wordt in drie stappen uitgerold, waarbij je als bedrijf tijd hebt om te voldoen aan de nieuwe wet:

  • 30/07/2025: Minstens 12,5Wp/m² dakoppervlakte aan zonnepanelen
  • 01/01/2030: 18,75Wp/m² dakoppervlakte aan zonnepanelen
  • 01/01/2035: 25Wp/m² dakoppervlakte bedekt met zonnepanelen

Aftoppingsmaatregelen zijn ontworpen om bedrijven met grote oppervlaktes te beschermen.

Ontdek hoe dit voor jouw bedrijf van toepassing is.

Bestaande Investeringen in Rekening Brengen

Heeft jouw bedrijf al geïnvesteerd in een PV-installatie? Ontdek hoe je deze investering in rekening kunt brengen om te voldoen aan de nieuwe maatregelen. Raadpleeg de handleiding op de website van de Vlaamse Overheid voor de juiste richtlijnen.

Sancties Vermijden – Word Zonnepanelen Slim!

Ontdek de geldboetes die de Vlaamse overheid kan opleggen als je niet voldoet aan de wet.

Vermijd sancties en wees tijdig in orde. Investeren in zonnepanelen is niet alleen verplicht, maar ook een slimme keuze met korte terugverdientijd en financieel rendement.

Krijg Grip op de Energiemarkt!

De nieuwe maatregel opent kansen voor jouw bedrijf in de energietransitie. Laat Batisol je begeleiden bij strategische batterijprojecten en het optimaal benutten van zelf opgewekte hernieuwbare energie. Ontdek de rol van Batisol en hoe we met meer dan 18 jaar ervaring jouw bedrijf kunnen adviseren en ondersteunen.

u4813-168157375-1

De Okay in Hoeilaart werd in 2023 voorzien van 132 zonnepanelen, omvormer 50 kVA

Krijg Grip op de Energiemarkt!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector is Batisol jouw sterke partner in het voldoen aan de nieuwe wetgeving. Ontvang vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en profiteer van een op maat gemaakt voorstel.

 

Neem contact op en maak je bedrijf Zonnepanelen-Ready!

1 Step 1
DienstKeuze tussen één of meerdere diensten
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Snel offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar informatie of wilt u graag een prijsopgave ontvangen voor uw project?

Vul dan het formulier hieronder in, en één van onze teamleden zal binnenkort contact met u opnemen, geheel vrijblijvend.

Ontdek de kracht van rendabele, duurzame warmte en energie

Download ons ebook en leer hoe Batisol jou helpt besparen met zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Rendabiliteit als vak, service als troef – samen gaan we voor een groenere toekomst!

Wat klanten over ons zeggen:

Philip Krikilion
Philip Krikilion
2024-03-14
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met het werk dat Batisol heeft geleverd bij het installeren van mijn zonnepanelen. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project, was hun professionaliteit en toewijding ongeëvenaard. Het team van Batisol was zeer deskundig en vriendelijk. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en gaven me waardevol advies over het beste type zonnepanelen voor mijn behoeften. De installatie zelf verliep vlekkeloos en efficiënt. Het was duidelijk dat ze echt wisten wat ze deden. Ik zou Batisol ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en een uitstekende service. Bedankt, Batisol, voor het geweldige werk!
Dirk Libotton
Dirk Libotton
2023-10-11
zeer goede firma, tevreden over de plaatsing en de service en de goede nazorg.
Steven De Bruyn
Steven De Bruyn
2023-08-30
Top firma met top advies. Al tweemaal zonnepanelen laten installeren door deze firma. Iedere keer weer zeer tevreden. Zoek niet verder voor een top installateur
Jan Vanderroost
Jan Vanderroost
2023-08-23
belangrijk communicatieprobleem binnen bedrijf. Problemen worden wel opgelost.
Brecht Laukens
Brecht Laukens
2023-05-26
Zeer goed en oprecht advies over problemen met omvormer. Snelle reactie op mails.
Paul Van Bladel
Paul Van Bladel
2023-04-08
Erg betrouwbare firma. Maken heldere afspraken en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ook de administratieve afhandeling door Els is van de bovenste plank. De kempenzonen die een soort van vertikaal ballet uitvoeren op uw dak gaan erg zorgvuldig te werk en zijn de hartelijkheid zelve. Laat batisol zeker een offerte maken als u zonnepanelen en batterijen overweegt. Erg fijne mensen, professioneel en betrouwbaar. Ik wou dat ik dat van mijn bank kon zeggen.
Wouter Vertongen
Wouter Vertongen
2023-01-08
Topfirma! Deze firma heeft nu bijna 10 j geleden mijn zonnepanelen gelegd. Correct,altijd goede uitleg, papierwerk was tip top,zelfs de envelop om de aanvraag in te dienen bij de netwerkbeheerder was voorzien van een postzegel 😅 Tim reageert altijd op mails , telefoon,... Tot op heden geen enkel probleem gehad aan installatie.
baris
baris
2022-10-18
Top, reliable and honest service! I see very often roofs that are covered with lots of panels. To us, a family of five, after studying the level of our energy consumption, they suggested to get only 10 panels. More would not be necessary they said and they were right.
Guy Coussement
Guy Coussement
2022-09-03
Vandaag mailtje gestuurd naar Tim met de melding dat de verbinding tussen omvormer en app niet meer werkte. Groot was mijn verbazing toen ik op deze zaterdag onmiddellijk antwoord kreeg met 3 zaken om te checken. En ja, één van de tips was de goede. Probleem opgelost dank zij uitstekende service van Tim!
Erwin Corremans - Dúo de cantantes Win & Syl
Erwin Corremans - Dúo de cantantes Win & Syl
2021-12-12
Zeer klantvriendelijk! Uitstekende dienst na verkoop. Zonnepanelen werken al sinds 2011 optimaal. En belangrijk steeds bereikbaar ! Als je een betrouwbare installateur zoekt, niet meer twijfelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Veel gestelde vragen

Woops! Nothing found!